Зірковий трансгендер смертельно образився на Зеленського та телеканал "1+1" (відео)

Скандал розгорівся навколо гумористичного номера в передачі "Ліга сміху", яка належить "Студії Квартал 95".

Через ЛГБТ-скандал співачка-трансгендер Зіанджа (раніше Борис Апрель) вирішила поставити крапку в ділових відносинах з телекомпанією 1+1. Вона офіційно припинила співпрацю з каналом. Про це співачка заявила в передачі "Світське життя" з Катериною Осадчою, передають Патріоти України.

"У зв'язку з недавнім інцидентом і відсутністю офіційного вибачення, будь-яке подальше співробітництво між мною і "1+1" неможливе. Відтепер цей канал у мене асоціюється з гомофобією та пропагандою обмеження прав ЛГБТ-людей", - заявила Зіанджа.

Телеканал «1+1» відреагував на скандал, який розгорівся через заяви співачки-трансгендера Зіанджі (раніше Борис Апрель) на гумористичний номер в передачі "Ліга сміху", яка належить "Студії Квартал 95". Телеканал опублікував на офіційній сторінці в Facebook новий пост з вибаченнями за «не зовсім коректний жарт».

Але і вибачення не змогли згладити ситуацію. Артистка заявила, що тепер канал 1+1 міцно асоціюється у неї з гомофобією та з утисками представників ЛГБТ.

Після цього співачка написала пост в Instagram, в якому жорстко розкритикувала Зеленського у відповідь. Вона навіть згадала чутки, що комік збирався в президенти, і сказала, що цивілізованій країні, що розвивається не потрібен такий лідер, і що люди в Україні мають право на вільне самовираження.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...