Зірковий трансгендер смертельно образився на Зеленського та телеканал "1+1" (відео)

Скандал розгорівся навколо гумористичного номера в передачі "Ліга сміху", яка належить "Студії Квартал 95".

Через ЛГБТ-скандал співачка-трансгендер Зіанджа (раніше Борис Апрель) вирішила поставити крапку в ділових відносинах з телекомпанією 1+1. Вона офіційно припинила співпрацю з каналом. Про це співачка заявила в передачі "Світське життя" з Катериною Осадчою, передають Патріоти України.

"У зв'язку з недавнім інцидентом і відсутністю офіційного вибачення, будь-яке подальше співробітництво між мною і "1+1" неможливе. Відтепер цей канал у мене асоціюється з гомофобією та пропагандою обмеження прав ЛГБТ-людей", - заявила Зіанджа.

Телеканал «1+1» відреагував на скандал, який розгорівся через заяви співачки-трансгендера Зіанджі (раніше Борис Апрель) на гумористичний номер в передачі "Ліга сміху", яка належить "Студії Квартал 95". Телеканал опублікував на офіційній сторінці в Facebook новий пост з вибаченнями за «не зовсім коректний жарт».

Але і вибачення не змогли згладити ситуацію. Артистка заявила, що тепер канал 1+1 міцно асоціюється у неї з гомофобією та з утисками представників ЛГБТ.

Після цього співачка написала пост в Instagram, в якому жорстко розкритикувала Зеленського у відповідь. Вона навіть згадала чутки, що комік збирався в президенти, і сказала, що цивілізованій країні, що розвивається не потрібен такий лідер, і що люди в Україні мають право на вільне самовираження.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...