"З'їзд українського народу в Криму": Окупанти анонсували візит делегації з України

Так звана влада окупованого Росією Криму заявила, що делегації з багатьох країн, зокрема і з України приїдуть на "з'їзд українського народу в Криму".

"віце-прем'єр кримського уряду" Георгій Мурадов

Про це РІА "Новости" розповів "віце-прем'єр кримського уряду" Георгій Мурадов, передають Патріоти України. Також на з'їзд зібралися терористи "Л/ДНР".

"На круглий стіл запрошені представники з цілої низки держав, зокрема з України і "Донецької і Луганської народних республік". Звичайно ж, будуть представники української громади Росії, яка досить у нас є шанованою, сильна і бере активну участь у всіх сферах життя Російської Федерації", - заявив Мурадов.

Він запевнив, що в Криму не будуть ставити приїжджих у "ситуацію ризику", тому що "люди в Києві мстиві".

"Ми будемо робити все, щоб не ставити їх у ситуацію ризику політичного і фізичного, тому що люди в Києві сидять мстиві. Вже тисячі людей за гратами перебувають, тому, звичайно, ми будемо їх оберігати, але тим не менше вони з нами, вони братимуть участь", - сказав Мурадов.

Він запевнив, що захід наголосить на тому, що "не київська націоналістична влада представляє український народ".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...