"Злість, шок і обурення!": У Києві розгорівся скандал навколо новорічної інсталяції (фото)

Користувачі вважають, що це звичайне відмивання грошей.

У Києві на вулиці Сагайдачного вже почали прикрашати місто до Нового року. Прив'язали до стовпів ялинки, а посеред самої вулиці встановили шокуючі декорації і статуї тварин. Відповідними фото поділилася Дар'я Криж на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Дівчина обурена, прикраси міста вона вважає безглуздям і несмаком, а прив'язані до стовпів ялинки - зневажливим ставленням до природи і навколишнього середовища.

"Якщо зрубані і прив'язані до стовпів ялинки, а також потворні і уе****кі статуї тварин, що виглядають так, немов хтось обібрав реквізиторську театру для безстрашних дітей совка, створює настрій свята, то у мене питання до стану психіки тих, хто це придумав і втілив", - пише дівчина.

Користувачі розділили думку дівчини, зазначивши, що це звичайне відмивання грошей:

"Боже, який треш";

"Злість, шок і обурення!";

"Адіще. Прив'язати до стовпа жлобів, які так гроші відмивають";

"Цікаво, у скільки це нам обійшлося?";

"А це вже точно так і залишать?";

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...