Злодійські скрепи підточують "рускій мір": У Шойгу прокралися на поставках боєприпасів до "молодих республік"

А ще ж "трошки" треба вкрасти і місцевим царькам. От і виходить класична російська проблема - "все украдено до нас"...

Дві третини артилерійських снарядів і мін, завезених з РФ на окупований Донбас з початку листопада, виявилися непридатними до використання. Про це з посиланням на інформацію Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України повідомив Інформаційно-аналітичний центр РНБО, передають Патріоти України.

За даними розвідки, РФ продовжує використовувати тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей як полігон для утилізації застарілих зразків озброєння і боєприпасів. «Зокрема, протягом листопада ц.р. з території Росії завезена чергова партія боєприпасів для поповнення запасів з'єднань і частин 1 і 2 АК ЗС РФ. Разом з тим, значна частина отриманих артилерійських снарядів і мін виявилися непридатними до застосування через пошкодження корозією внаслідок тривалого недбалого зберігання на відкритих майданчиках», - повідомили в ГУР.
Як з'ясували розвідники, російське окупаційне командування прийняло рішення про утилізацію шляхом підриву понад двох третин отриманих боєприпасів 1970 року виготовлення.
Раніше стало відомо, що поставки з РФ запчастин і агрегатів для техніки окупаційних військ на Донбасі скоротилися на 50%. У зв'язку з цим, для відновлення пошкодженої і несправної бойової техніки з'єднань і частин 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) армійських корпусів (АК) ЗС РФ, російське командування розпорядилися через окупаційні адміністрації реквізувати необхідні запчастини у місцевих транспортних підприємств. Керівники цих підприємств отримали спеціальні «рознарядки» на поставку підрозділам російських окупаційних військ автомобільних запчастин і агрегатів. Для забезпечення окупантів необхідними запчастинами наказано розукомплектувати до 25% вантажних автомобілів, які перебувають на ходу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...