ЗМІ повідомили про катастрофу винищувача російського виробництва в США

На американській авіабазі Нелліс в штаті Невада відмовилися підтвердити інформацію про те, що літак, який розбився 5 вересня, був зроблений в СРСР або Росії.

Про аварію літака російського виробництва повідомило видання Aviation Week, передають Патріоти України.

Всі деталі щодо інциденту, який стався 5 вересня, засекречені, - заявила РІА Новости представник прес-служби авіабази, підкресливши, що інформація розголошуватися не буде.

В результаті авіакатастрофи загинув підполковник Ерік Шульц. За даними Aviation Week, він очолював ескадрилью, що займається випробуваннями зарубіжної військової техніки, в тому числі винищувачів радянського або російського виробництва.

Як повідомляє журнал Popular Mechanics, в розпорядженні цього підрозділу є ряд літаків радянського виробництва, в тому числі винищувач-перехоплювач МіГ-29 і кілька Су-27. Бойові машини використовуються американськими льотчиками для відпрацювання дій проти ймовірного противника.

Передбачається, що в ході тренувального польоту Шульц міг пілотувати Су-27. У матеріалі журналу говориться, що льотчик раніше брав участь у випробуваннях винищувачів F-35. Він вважався надзвичайно досвідченим пілотом і мав в цілому більше двох тисяч годин нальоту.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...