Змивало авто і трощило будинки: Захід України потужно атакувала стихія (фото, відео)

Західні області України 12 червня пережили атаку циклону - їх накрили шквалисті зливи з сильним вітром.

Градом пошкоджено покрівлі будинків, а потужні потоки води підтопили траси, передають Патріоти України з посиланням на ДСНС.
Закарпаття. В результаті погіршення погодних умов пошкоджено покрівлі 182 житлових будинків у 4 населених пунктах Іршавського району. Сильні пориви вітру призвели до падіння дерев на автошляхи - станом на 18.00 12 червня було зафіксовано сім подібних випадків - в Хустському, Тячівському районах та в Мукачево.
За попередніми даними ДСНС, постраждалих і жертв в результаті шаленства стихії немає.
Чернівці. Потужна злива підтопила вулиці і залізничний вокзал. За словами мера міста Олексія Каспрука, пошкоджені десятки дерев, дахи будинків і ліній електропередач. Це призвело до порушення вуличного освітлення в місті, тому вночі центр Чернівців перебував у пітьмі.
За даними рятувальників, в результаті зливи щонайменше 28 дерев впали на житлові будинки, проїжджі частини, газові труби. В результаті падіння дерев пошкоджено два автомобілі і один маршрутний автобус.
У мережі з'явилися аматорські відео, на яких потужний потік дощової води ледь не змив авто на вулиці Гагаріна.

Тернопіль. Дощ з градом, супроводжуваний сильним вітром, пройшов в селі Шибалин Бережанського району. За даними ДСНС, станом на 20.00 в даному населеному пункті пошкоджено покрівлю житлового будинку на площі 100 м. Кв, підтоплення зафіксовано в шести домогосподарствах.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...