Значний спадок: Особняки, квартири і елітні машини, або Чим володів померлий екс-ректор податкової академії

Скандальний екс-ректор Національної академії державної податкової служби України Петро Мельник, про смерть якого стало відомо 16 грудня, міг залишити після себе значний список майна.
Петро Мельник

Дані декларацій до 2014 року свідчать про наявність квартир, автомобілів, земельних ділянок і особняків, більшість яких була розташована в елітних районах Києва та області, передають Патріоти України з посиланням на bigmir.net.

Так, відзначається, що з публічних даних, в тому числі, і рішень суду про накладення арешту, відомо, як мінімум, про три будинки Мельника – 328,5, 664,9 і 160,8 квадратних метрів.

Ще один будинок в рідному селі Мельника Димитрівка Київської області належить дружині померлого екс-ректора – 103, 2 квадратних метра. Як пишуть Вести, там же можна знайти ще два маєтки, які є власністю сім'ї. Масштаби вразили – крім будинку, помітили тенісний корт, пасіку і безліч господарських будівель.Будинок в ДимитрівціРешта ж будівель розташовані в м. Ірпінь, с. Поляниця Івано-Франківської області, а також на Оболонській набережній Києва.Будинок дружини в ІрпеніБудинок на Оболонській набережній в КиєвіКрім того, Мельнику належала також квартира в Києві площею 250 квадратних метрів. В цілому, сім'я екс-ректора володіла ще трьома квартирами значних розмірів.Мельнику належала квартира в будинку по вул. ІнститутськійПовідомляється також про наявність двох гаражів, елітних автомобілів і двох земельних ділянок площею 2862 і 534 квадратних метра. Крім того, раніше під арешт суду потрапили ще чотири ділянки в Київській та Івано-Франківській області.

Не оминув Мельник увагою і своє професійне життя – на вул. Староводницькій у Києві компанії "Мельник і партнери" належало більше 10 офісних приміщень.Офіс по вул. СтароводницькійОскільки задеклароване майно часто відрізнялося від того, яке потрапило під арешт у зв'язку з підозрою Мельника у хабарництві і махінаціях з державним майном, список всіх володінь родини скандального екс-ректора зазнав чимало змін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...