Знайомтесь - Геннадій Адольфович: Етапи "большого пути" щойно виправданого Кернеса (відео)

Геннадій Кернес – політик, який особливо не добирає слів, коли спілкується з підлеглими і якого підозрюють у фінансових махінаціях. Також свого часу публічно підтримував "русскую весну" у Харкові та виходив на антиукраїнські мітинги.

Геннадій Кернес

Геннадій Кернес є мером Харкова з 2010 року. Знайти в Україні більш одіозного міського голову складно. Його слова та вчинки неодноразово підривали інтернет, передають Патріоти України.

Місцеві ж активісти не можуть оминути увагою мера Кернеса. І неодноразово відповідали на його політику виставами лялькового театру. У головній і єдиній ролі – мер.

Люди ж ставляться до міського голови по-різному: хтось цінує його як "господаря", а хтось – рахує бюджетні кошти. Мовляв, за керівництва Кернеса було чимало скандалів про розкрадання грошей.

В харківських антикорупціонерів назбирався цілий багаж матеріалів на команду мера. Тут і сумнівні тендери, і недоцільне використання коштів, і виділення землі за славнозвісною "корпоративною схемою" Кернеса-Добкіна. Коли з 2008 року міська влада Харкова передала у приватну власність 900 гектарів землі, яку оцінили у понад 4 мільярди гривень. По факту ж, цю землю безкоштовно "розбазарили" поміж своїми.

З останнього – пам'ятник Людмилі Гурченко. На облицювання постаменту пішло майже 2 мільйони гривень. Нова скульптура наробила чимало розголосу. Уважні городяни на табличці з прізвищами "спонсорів", першим серед яких був "Г. А. Кернес", знайшли одразу дві помилки.

А чого вартують сесії міськради за участі Кернеса. Аби не впускати активістів на засідання, у мерії вже і наганяли тітушок, і зачиняли двері, і навіть відкручували ручки, аби протестувальники не могли зайти всередину. На одному з останніх засідань мали розглядати скандальне питання – виділення землі під забудову просто на стоянці стадіону "Металіст". До мерії прийшли десятки активістів, які вимагали зупинити забудову, почалися сутички. І Кернес вирішив тимчасово зам'яти справу. У своєму неповторному стилі, міцним слівцем.

Наступне засідання міськради заплановане на 22 серпня. До слова, це буде перша сесія після закриття судової справи щодо Геннадія Кернеса та його охоронців. Вони, за версією прокурорів, катували та викрадали людей, які перейшли їм дорогу. Проте, заслухати свідків та оприлюднити всі докази обвинувачення так і не змогло.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...