Знайшла нових хазяїв: Топ-менеджер кремлівської "фабрики тролів" втекла до США

За інформацією росЗМІ, колишній черговий менеджер іноземного відділу російського Агентства інтернет-досліджень, відомого як фабрика тролів, Агата Бурдонова разом з чоловіком переїхала до США.

Агата Бурдонова

Бурдонова і ще однин колишній співробітник агентства Максим Елфімов були помічниками керівника відділу по ЗМІ та форумах «фабрики тролів» Катаріни Аїстової, повідомляє "Дождь" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

Зазначається, що Аїстова не потрапила в список Мінюсту США, в якому 13 осіб звинувачуються у втручанні в вибори президента США. При цьому її начальник, глава іноземної відділу «фабрики тролів» Джейхун Асланов в цьому списку є.

Згідно з інформацією зі сторінки Бурдонової у «ВКонтакте», вона переїхала до США 7 грудня 2017 року. Вона також завела канал на YouTube і блог в «Живому журналі». Там вона розповідає про своє життя в США, а також подробиці подачі документів на оформлення SSN (Social Security Number номер соціального страхування, який можуть отримати громадяни США, резиденти, люди, які мають дозвіл на роботу в США і, в деяких випадках, іноземці, котрі не мають права на роботу в США).

У своєму блозі вона також розповідає, що переїхала в США разом з чоловіком, і зараз вони живуть в місті Белвью (штат Вашингтон). Про свою теперішню роботу Бурдонова не говорить. Вона відмовилася дати коментар журналістам про переїзд в США і спростувала свій звязок з «фабрикою тролів».

Зазначимо, раніше ВВС дізналася, що “фабрика тролів” знімає екстремістські відео для терористів "Л/ДНР", а один з американських сенаторів розповів, як “фабрика” одночасно організувала акції мусульман і противників ісламу у США.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...