Знакове уточнення: Волкер прокоментував заяву Трампа про "російський Крим"

Сполучені Штати не збираються визнавати анексію Криму Росією, і американські ЗМІ поспішили, надрукувавши матеріали про те, що нібито Вашингтон повинен визнати півострів частиною РФ.

Така заява пролунала від Курта Волкера, спецпредставника США по Україні, передають Патріоти України з посиланням на німецький телеканал Ost West.

"Я думаю, що американські медіа поспішили з історією про можливість визнання анексії Криму. Білий дім висловився в подальшому дуже ясно - радник президента США з національної безпеки Джон Болтон і прес-секретар Білого дому Сара Хакабі Сандерс прояснили, що США не планують визнавати російську анексію Криму. Так і слід розуміти американську позицію", - впевнений він.

Волкер також підкреслив, що адміністрація президента США Дональда Трампа і раніше демонструвала послідовний підхід у підтримці України з питання її територіальної цілісності.

Також він торкнувся теми України, зазначивши, що за останні три роки Київ домігся значного прогресу в проведенні важливих реформ.
Нагадаємо, що раніше глава Білого дому назвав Крим російським, а трохи пізніше, в бесіді з журналістами, відповідаючи на питання про те, чи зможуть США визнати Крим частиною РФ, заявив: «Подивимося».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...