Знаменитий російський актор потрапив до бази "Миротворця"

Російський актор театру і кіно Олександр Носик, зірка серіалів "Повернення Мухтара" потрапив до бази злочинців українського центру "Миротворець".
Олександр Носик

Акторові закидають заперечення російської агресії, незаконну концертну діяльність на території окупованого Росією півострова Крим, а внаслідок цього і свідоме порушення державного кордону України.

Про це говорить відповідний запис у розділі "Чистилище", передають Патріоти України.

Відповідно до зазначеної інформації, у січні 2017 року Носик побував в Ялті, де виступив у якості ведучого Новорічної вечірки.

До запису додаються відповідні фото та відеоматеріали.

Нагадаємо, в своїх інтерв'ю Олександр Носик неодноразово висловлювався на підтримку анексії Росією українського півострова, запевняючи співрозмовників, що "Крим на своєму місці".

"Якщо у Росії зараз вистачить коштів і можливостей підтримати Крим, а він вимагає великих вливань коштів, великої підтримки, і це було б правильно, тому що люди повірили Росії і прийшли в Росію, якщо ми зробимо там маленький економічний і культурний бум, все буде чудово, тому що Крим чітко на своєму місці", - заявив актор в своєму інтервю проекту #ЯтакДумаю у 2015 році.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...