Знов валитиме дерева на голови та автівки: Метеорологи попередили українців про новий удар стихії

До кінця доби прогнозується шквальний вітер.

На території України у суботу, 23 березня, очікується сильний вітер. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України.

"У найближчу годину з утриманням до кінця дня 23 березня пориви вітру 15-18 м/с (I рівень небезпечності, жовтий)", - йдеться у повідомленні.

До того ж через денний прогрів повітря 23-24 березня у високогір’ї Закарпатської та Iвано-Франкiвської областей зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рiвень).
За даними ДСНС, у шести областях України через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 94 населених пункти. "У Сумській області без електропостачання залишаються 30 н.п., у Полтавській – 16 н.п., у Дніпропетровській – 20 н.п., у Чернігівській – 13 н.п., у Донецькій – 12 н.п., у Запорізькій – 3 н.п.", - уточнили у службі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...