Знову значні втрати: Штаб АТО звітував про суботні події

В результаті активних бойових дій на Донбасі 25 листопада загинули двоє українських військовослужбовців, двоє поранені, ще двоє отримали бойові травми.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО, передають Патріоти України.

Відзначається, що за минулу добу по всій лінії зіткнення зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню з боку терористів. Українські військові у відповідь 7 разів відкривали вогонь.

Бойовики застосували проти українських захисників важке озброєння, яке заборонено Мінськими угодами. Також по всій ширині фронту застосовувалися міномети, гранатомети і стрілецька зброя. Помічена активність снайперських груп терористів.

На Луганському напрямку із 82-мм мінометів і гранатометів незаконні збройні формування вели вогонь по захисниках Новолуганського, а з гранатометів – біля Новоолександрівки. Зі стрілецької зброї противник турбував оборонців Станиці Луганської та Кримського.

На Донецькому напрямку російські найманці вели вогонь з мінометів різних калібрів неподалік Павлополя, Невельського і шахти Бутівка. Застосовуючи піхотне озброєння бандформування порушували перемир’я у передмісті Авдіївки. Ще за світлої пори доби протягом декількох годин поблизу Верхньоторецького воїнів обстрілювали ворожі снайперські пари, ворог також застосовував заборонені Мінськом види озброєння.

З метою провокаційних звинувачень сил АТО вони також вели вогонь почергово у бік своїх і наших позицій, не цурались застосовувати і важке озброєння. Реакція наших воїнів була миттєвою та адекватною.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...