Зникла у Різдвяну ніч: На Черкащині розшукують жінку-таксиста

Востаннє Ірина Чуприна виходила на зв’язок з близькими о 19:45 напередодні зникнення. Близько 4-ї ранку 8 січня у Черкасах вона взяла пасажирів біля дитячого парку "Казка" у мікрорайоні Митниця. Відтоді місцезнаходження водійки невідоме.
Ірина Чуприна

"Ми розмовляли по телефону о 19:45 7 січня. Вона в цей час вже виїхала на роботу. Була у піднесеному настрої через особисті стосунки. Ми дуже близькі з нею: завжди ділилися одна з одною і радощами, і горем. Товаришуємо вже 10 років", – розповіла сайту vikka.ua її подруга Ірина Кононенко, передають Патріоти України.

Ірина Кононенко дізналася про низку обставин, за яких зникла її подруга. "О 4-ій ранку 8-го січня вона взяла "бордюр", тобто пасажирів на дорозі, біля парку "Казка". Те, що я чула, це були два кремезних високих чоловіки. Це було замовлення на Смілу", – повідомила Ірина Кононенко.

За попередніми даними, машину Ірини Чуприни знайшли у Черкасах поблизу колишнього ТРЦ "Екватор" по вулиці Сурікова. Є відеозаписи, як із машини зниклої виходили люди. Як повідомила Ірина Кононенко, у машині знайшли куртку водійки, а її документи зникли.

"Ірина працювала таксистом, як кажуть, за покликанням. Вона дуже сильна за характером людина, вольова. Її поважають колеги та знайомі. Багато людей відгукуються, хочуть допомогти. Але у мене складається враження, що слідство заплутує цю справу", – зазначила подруга зниклої.

До пошуків черкаської таксистки долучилися правоохоронці Сміли. За словами смілян, у місті знайшли мобільний телефон черкащанки. "Вчора, приблизно о 7-ій годині вечора біля магазину "Малинка" (на Загреблі) у закинутій стічній ямі було знайдено мобільний телефон цієї жінки. Потім до 9-ї вечора поліція разом з криміналістами обшукували яр, що неподалік. Це на місці буддистського храму, що згорів влітку. Вони довго щось фотографували на одному місці. Це те, що я бачила особисто, оскільки живу поряд. Сьогодні зранку приходив слідчий, опитував, чи нічого не чули", – написала у соцмережі Ніна Ткаченко.

Про зникнення правоохоронцям 8 січня повідомила її 19-річна донька Владислава. Ірина Чуприна має темно-русяве волосся, сірі очі, жінка стрункої високої статури. Її зріст приблизно 1 м 75 см, їй 41 рік.

Тих, кому щось відомо про місцезнаходження Ірини Чуприни, просять звернутися до правоохоронців на "102", або повідомити про це її подругу Ірину Кононенко за телефоном +380988930342.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...