Знищення диверсантів: Російська армія почала небезпечні навчання на кордоні з Україною

Російська армія розпочала навчання із застосуванням засобів протиповітряної оборони (ППО) С-300 ПМ1 в Ростовській області, яка межує з Україною.

Про це заявив начальник прес-служби Південного військового округу (ПВО) полковник Вадим Астаф'єв, слова якого наводить Інтерфакс, передають Патріоти України.

"На території Ростовської області почалися тактичні навчання з підрозділами зенітних ракетних військ 4-ї армії ВПС і ППО Південного військового округу. За сигналом навчальної тривоги розрахунки зенітних ракетних комплексів (ЗРК) С-300ПМ1 зробили в призначений район марш, в ході якого військовослужбовці відпрацювали знищення умовних диверсійно-розвідувальних груп, дії особового складу під час нальотів авіації, подолання заражених ділянок місцевості", - сказав він.

У призначеному районі, уточнив Астаф'єв, бойові розрахунки ЗРК виконали заходи щодо розгортання комплексів з маршу на непідготовлених позиціях. "У свою чергу, механіки-водії пускових установок закріпили навички водіння в різних умовах місцевості з подоланням природних перешкод і маневрування на обмеженому просторі", - додав російський військовий.

"В ході навчання підрозділам ППО також належить відпрацювати комплекс завдань з багаторазової зміною стартових позицій. Бойові розрахунки комплексів С-300ПМ1 виявлять ціліна значній відстані і знищать їх, виконавши електронні пуски", - повідомив Астаф'єв.
Всього до планового тактичного навчання, за даними ПВО, залучено понад 30 одиниць військової і спеціальної техніки.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...