"Знищення "іхтамнєтов" у Сирії": Експерт назвав причину раптової хвороби Путіна

Раптова хвороба президента Росії Володимира Путіна може бути пов'язана з розгромом групи найманців російської приватної військової компанії "Вагнер" в Сирії.

Про це в ефірі ObozTV заявив військовий експерт Юрій Колесников, коментуючи відсутність глави Кремля на конференції з безпеки в Мюнхені, передають Патріоти України.

"Він не дуже переживає через те, що відбувається в Мюнхені. Він знає, про що там будуть говорити. Його більше хвилює, що в перерві цієї конференції до нього підійдуть журналісти і зададуть питання, на які він не знає, як відповідати. Його запитають про 217 "іхтамнетов", які пропали назавжди в Сирії", - каже Юрій Колесников.

Повністю відмовитися від найманців завадив той факт, що серед загиблих опинилися російські військовослужбовці регулярної армії, вважає експерт. "Вони ж групу "Вагнера" визнали тільки тому, що там загинули російські військові. У групи "Вагнера", наприклад, не було самохідних артилерійських систем, а там на фото чітко видно дві розбиті 2С1 "Гвоздика".

Крім того, про втрати "вагнерівців" повідомив терорист Ігор Гіркін. "Справа в тому, що першим його здав Гіркін. Це були його підлеглі, які починали війну на Донбасі", - підсумував Колесніков.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...