Знищити тирана: В Україні розповіли про уразливе місце Росії

Говорити про уразливе місці президента Росії Володимира Путіна не доводиться, тому що під його керівництвом працює величезна кількість людей і це не тільки його рук справа.

Про це заявив представник України у Тристоронній контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ. За його словами, "сучасна Росія — це не один Путін, а дуже серйозна машина".

"Ви подивіться, як російський президент поводився на саміті G-20, а особливо показово — на святкуванні 100-річчя Першої світової війни. Пам'ятайте, коли всі лідери інших країн стояли і чекали, а Путін прийшов із запізненням і навіть не вибачився — ні словом, ні жестом. Чому? Тому що це не просто особиста поведінка, а форма російської агресії, до якої цивілізоване людство не готове", — пояснив він.

На думку Марчука, Путін дуже ретельно вибирає "больові точки" Європи в цілому і кожної держави окремо. "А як Росія працює на те, щоб зруйнувати єдність у Євросоюзі і взагалі в Європі! Не все у них вийшло, і добре, що на ці дії звернули увагу!'' — сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...