"Золотий Богдан": Розкрито таємницю незвичайної столичної маршрутки (відео)

У Києві на 496-му маршруті працює автобус незвичайного кольору. Його фото в соцмережах порівнюють із золотим батоном Януковича і припускають, що за проїзд в ньому потрібно доплачувати.

За словами водія маршрутки Григорія Хоружого, вона не нова - проїхала вже не одну сотню тисяч кілометрів, недавно її капітально ремонтували і фарбували. Попередній власник і підібрав такий розкішний колір, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Сьогодні "золотий" автобус курсує на одному з найдовших маршрутів Києва - з Лук'янівки до Пирогова, більше 40 кілометрів на круг. Пасажири відносяться до "золотого Богдана" по-різному: хтось в захваті і говорить про поліпшення настрою, а хтось нейтральний і вважає, що вона цілком звичайна і її завдання - просто перевозити пасажирів.

Золотий колір серед авто зустрічається нечасто, зазвичай його дозволяють собі багатії з країн Сходу. На маршрутках він начебто і недоречний, але у автобуса є ще одна особливість - водій. Журналісти в спілкуванні з ним прийшли до висновку, що це золота людина.

"АТОвці у нас безкоштовно їздять, скільки б не зайшли", - запевняє Хоружий.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...