"Зоряні війни" Х*йла: Росія таємно випробувала бойову космічну ракету

Росія провела успішне випробування протисупутникової ракети, випущеної з нової системи ПРО "Нудоль".

ПРО "Нудоль"

Про це повідомляє CNBC з посиланням на джерела, знайомі із засекреченою доповіддю американської розвідки, передають Патріоти України.

За їхніми даними, випробування пройшли 23 грудня 2018 року. Ракета нібито пролетіла 17 хвилин і майже 3000 км перш ніж успішно впала у зону ураження.

У США припускають, що ракети планується використовувати проти комунікаційних супутників і апаратів для супутникової фотографії на нижній орбіті Землі.

"Росія розвиває різноманітний набір протисупутникових можливостей, у тому числі ракети наземного базування і зброї спрямованої енергії, і продовжує запускати "експериментальні" супутники, які проводять складні операції на орбіті для розширення протикосмічних можливостей", – йдеться в огляді.

Також зазначається, що система PL-19 Nudol, яка буде зосереджена в основному на протисупутникових місіях, була успішно випробувана двічі в 2018 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...