Зовсім скоро: "Газпром" очікує від Данії позитивного рішення по газопроводу в обхід України

"Газпром" очікує отримати дозвіл на будівництво газопроводу "Північний потік-2" в водах Данії в третьому кварталі поточного року.

Про це йдеться в звітності російського монополіста, передають Патріоти України.

"Дозволи на будівництво газопроводу Nord Stream 2 отримані від Німеччини, Фінляндії і Швеції; крім того, отриманий один з двох дозволів на будівництво в Росії. Отримання національних дозволів на будівництво по трасі газопроводу у відповідних органах Данії і Росії очікується в третьому кварталі 2018 року" , - йдеться у звіті.
Раніше компанія Nord Stream 2 - оператор газопроводу "Північний потік-2" - заявила про отримання другого і останнього дозволу на будівництво магістралі на території РФ.
Проект "Північний потік-2" реалізується Москвою для зниження транзиту газу через територію України. "Газпром" вже отримав всі необхідні дозволи на будівництво "Північного потоку-2" від влади Німеччини, Фінляндії і Швеції. Російському монополісту також потрібно отримати дозвіл на будівництво від Данії, однак поки влада цієї країни не поспішає з рішенням.
Крім того, влада Данії розробила законопроект, який дасть уряду країни юридичні підстави заблокувати будівництво газопроводу "Північний потік-2" в своїй винятковій економічній зоні.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...