Зрада чи нехлюйство? Українська радіовежа в Чонгарі, котра мала забезпечувати мовлення на Крим, розпочала трансляцію російського радіо

Тепер слухачі на Херсонщині, не кажучи вже про Крим, добе поінформовані про погоду в Москві, а також про інші вкиди скрепної держави.

Побудована в Херсонській області вежа, яка повинна була транслювати українські радіо- і телепередачі на Крим, замість цього здійснює мовлення російських радіостанцій в Україні, - розповів на засіданні в Генічеській райраді розповів голова районної адміністрації Олександр Воробйов, передають Патріоти України.
На заході, присвяченому інформаційній безпеці, був присутній представник президента України в Криму Борис Бабін. «Ми побудували [вежу], але цим користуються сьогодні, на жаль, окупанти, нашими цими пристроями на тій станції. Вони блокують і передають свою інформацію на тій же частоті, і всі тут чують в усьому районі», - сказав Бабін.

Голова районної адміністрації повідомив, що і сам слухає російське радіо. «Що стосується інформації, яка транслюється з тієї вежі, яку ми побудували на Чонгарі, то у мене постійно в машині включене радіо, українське радіо, але останнім часом я в курсі, які погодні умови в Санкт-Петербурзі, яка ситуація в Москві», - зазначив Воробйов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...