"Зрада": У мережі з'ясували, чому легендарний льотчик Волошин міг покінчити з життям (фото, відео)

Це якась абсолютно жахлива історія. Покінчив життя самогубством Владислав Волошин – відомий бойовий льотчик, герой війни на Донбасі.

В 2014-му році його штурмовик збили чи то росіяни чи то сепаратисти. Він катапультувався на ворожій території. З травмованою рукою дістався своїх позицій. Згодом, демобілізувався. Повернувся до Миколаєва. Минулого року року був призначений керівником Миколаївського аеропорту. А два місяці тому миколаївський журналіст Андрій Лохматов зробив резонансне розслідування, - пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Дмитро Гнап, передають Патріоти України.

"Розслідування про те, як оточення глави Миколаївської ОДА Олексія Савченка організувало тендерну оборудку на ремонті аеропорту. Причому, Андрію вдалося отримати і опублікувати важливий аудіозапис. На ньому чути, як Волошина, як керівника аеропорту, оточення Савченка відверто нахиляє погодити фіктивні результати тендеру на ремонт будівлі. І це ще не все.

Андрій опублікував листування Волошина за кілька тижнів до смерті. Виявляється, в повідомленнях у Whats App, Волошин скаржиться знайомому на тиск з боку Савченка і розуміє, що пішов на злочин, затвердивши тендерну оборудку, як того вимагали в обладміністрації.

Через це, пише Волошин: "його вже відвідують суїцидальні думки" (цитата). Чи підштовхнуло його усвідомлення участі в злочині до того, щоб піти з життя? Ну такий от офіцерський спосіб змити ганьбу... А, можливо, знайдеться й інше листування, яке відкриє додаткові деталі цієї трагедії.

Що ж до Савченка, то, він, напевне знову вийде сухим із води. Цей екс-нардеп від БПП, що тепер керує Миколаївщиною, давно став для президента Порошенка чимось типу власного Кадирова для Путіна. Відморожений і безкарний. Прокурор Донський, що розслідує справи Майдану нещодавно розповів, що саме Савченко кришує ватажка тітушок Крисіна і робить все, щоб той не поніс відповідальність за вбивство журналіста Веремія під час Майдану. А нардеп Мустафа Найєм заявив, що отримав дані, про те, що Савченко завчасно був поінформований про заплановані вбивства на Майдані.

Звісно, хотілося б, щоб Генеральна прокуратура вже допитувала Савченка і на предмет смерті Волошина, і на предмет злодіянь Крисіна і по інших справах. Тільки Генпрокурор Луценко щось не поспішає псувати настрій своєму колишньому колезі по фракції БПП у парламенті.

Та й не ті пріоритети в Гепрокуратурі, як ми побачили останніми днями. Розслідування Андрія Лохматова про оборудки в Миколаївському аеропорті:

Листування Волошина незадовго до смерті:

Земля пухом герою і співчуття родині."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...