Зраду "шкірою" відчувають місцеві "гібриди": "Відчуття, що кремлівські начальники не бажають продовжувати окупацію Донбасу - хочуть його покинути", - Тука

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука вважає, що політично кремлівські начальники не бажають розширювати захоплену територію Донбасу, а хочуть її покинути, але на своїх умовах.
Георгій Тука

Президент РФ Володимир Путін зараз намагається робити вигляд царя-миротворця, тому країна "почала на всіх майданчиках говорити про міжнародні місії", - розповів Тука на чаті в "Главреді", передають Патріоти України.

"Разом з тим, виходячи з прагматизму і розуміння, що навіть маленький щур стає небезпечним, будучи загнаним в кут, завдання наших міжнародних партнерів - знайти для Путіна вихід з Донбасу, але такий, щоб він не втратив обличчя перед своїми виборцями", - зазначив чиновник.
За словами співрозмовника, у нього "є відчуття, що політично кремлівські начальники не бажають розширювати територію - вони бажають її покинути". "Але на своїх умовах. Тут дуже тонка грань, і нам потрібно неухильно відстоювати інтереси держави, але при цьому шукати компроміси і на їх основі повертати Донбас під свій контроль", - додав Тука.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...