"Зразковий дятел": Український артилерист поглумився над Захарченком

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко може легко переконатися в можливостях Збройних Сил України протистояти його фейковій "армії", якщо підніметься на 6 поверх багатоповерхівки в Донецьку і подивиться у вікно.

Про це "Обозревателю" розповів боєць АТО, артилерист Андрій Кобзар, передають Патріоти України.

Коментуючи заяву терориста про те, що "війська" "ДНР "приведені в бойову готовність", артилерист зауважив: "Як можна привести в якусь там готовність те, чого немає? Які там "війська" "ДНР"? Ніяких "військ" "ДНР" там немає - там є гибридно-окупаційні війська Російської Федерації".

Як переконаний Кобзар, Захарченко сьогодні посідає "посаду" "чергового клоуна", в обов'язки якого входить і періодичне озвучування подібного марення. Проте, "він може дуже швидко переконатися в можливостях ЗСУ, якщо зайде в будь-яку багатоповерхівку в Київському районі міста Донецька. Думаю, вже з 6-7 поверху, якщо він вигляне у вікно, що виходить на захід, він зможе побачити наші позиції біля шахти "Бутівка", Піски, а також Путилівську розв'язку, де наші танкісти під уламками мосту поховали танковий підрозділ "Сомалі".

"Але він, напевно, не ризикує їхати в Київський район Донецька, тому що там, як то кажуть, чрєвато", - зауважив артилерист. За його словами, в якомусь сенсі Захарченко заслуговує на захоплення - як "зразковий дятел", який чудово справляється зі своєю функцією.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...