"Зроблено в Україні": Українка після першого ж виступу потрапила до фіналу шоу "Америка має талант" (відео)

Ксенія Симонова – українська художниця та майстриня пісочної мультиплікації. У 2009 році вона стала переможницею шоу "Україна має талант" та отримала головний приз – мільйон гривень. Окрім грошей вона здобула ще й народну любов та визнання у всьому світі.

Ксенія СимоноваЇї історії, намальовані піском, на шоу талантів приголомшили глядачів усієї України. Минуло 10 років і в іншому куточку світу продюсери "Америка має талант" вирішили зробити найпотужніший сезон за всю історію шоу, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Вони зібрали найкращих переможців за всі роки існування програми. Чемпіонський склад з 50 учасників, які здобули перемогу у різних країнах.

Ксенія Симонова – єдина, хто представляє Україну на "Америка має талант". Виступаючи на американському шоу талантів, вона розповіла, що вперше у Штатах і хоче показати усім, що Україна – гарна країна з високим рівнем мистецтва.

Вона вразила американців історією про художника, який виріс, забув своїх батьків і не встиг подякувати їм. Глядачі не зводили очей із рук Ксенії й емоційно реагували на розвиток сюжету. Ведучий зізнався, що під час її виступу відчував, ніби мурахи бігають тілом.

Після завершення виступу судді та зал аплодували стоячи, не стримуючи себе в компліментах для українки. А тоді на сцену вийшов ведучий Террі Крюс і сказав, що вражений, наскільки Ксенія вміє зворушувати свою історією.

Наостанок він натиснув кнопку і на Ксенію посипався "золотий дощ" означає, що українка автоматично потрапляє у фінал змагань, який без перебільшень можна назвати битвою талантів.

Українка автоматично потрапила у фінал змагань

Разом із Ксенією за титул "Найталановитішої людини світу" боротимуться ще дев'ятеро учасників, серед яких і британка Сьюзан Бойл. Усі ж вони позмагаються і за головний приз – мільйон доларів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...