Зробили зауваження: П'яний 61-річний киянин накинувся з ножем на пасажирів маршрутки

На щастя хлопець вижив, а от чоловікові з ножем тепер загрожує строк у в'язниці.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, передають Патріоти України.

Зокрема, в суботу ввечері до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в салоні маршрутного таксі на проспекті Миру поранено чоловіка. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції, патрулі та лікарі.

Під час спілкування зі свідками та потерпілим поліцейські з'ясували, що чоловік у стані сп'яніння почав хуліганити та поводити себе неадекватно. Один з пасажирів зробив йому зауваження, після чого обурений зловмисник гострим предметом вдарив його у живіт.

На місці події лікарі надали потерпілому першу медичну допомогу, після чого госпіталізували до лікарні з колото-різаною раною.

Правопорушника затримали на місці злочину у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до управління поліції. Це - 61-річний місцевий мешканець.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...