"Зруйновані будинки, розстріляна історія": Бійці ЗСУ показали фото знищених бойовиками Пісків

У селищі Піски Донецької області на сьогоднішній день практично немає цілих будинків.

У прес-центрі штабу АТО повідомили: "Військовослужбовці Збройних сил України, які тримають оборону в районі цього населеного пункту, розповідають, що до цього було неспокійно. Ситуація була напруженою, адже з боку Донецька по наших позиціях регулярно вели вогонь танк і БМП противника. Також російсько-окупаційні війська постійно застосовували міномети різного калібру і стрілецьку зброю. Раніше в Пісках постріли і вибухи мін і снарядів чули частіше, ніж людські кроки. в знищеному війною, коли процвітаючому селищі, сьогодні тиша", - передають Патріоти України.

Також, там додали: "Кожен, нашим воїнам кидається в очі і ятрить серце розстріляний російськими окупантами, пам'ятник захисникам українського Донбасу від фашистських загарбників в трагічні роки Другої Світової війни. Сьогодні ж, на тих же рубежах оборони, нащадки фронтовиків - захисники України захищають Батьківщину від кремлівських загарбників. Піски як завмерли, проте напруга не спала".


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...