"Зважена і щастива": Тренер відомого шоу розповіла про своє харчування

Щільний сніданок, менший за обсягом обід, зовсім легку вечерю. Між основними прийомами їжі - насичуючі організм перекушування.

Така система харчування одного з тренерів шоу «Зважені та щасливі» Марини Боржемскої-Узєлкової, передають Патріоти України.
«Ем три раза в день. Утро начинаю со стакана воды с лимоном, в течение дня выпиваю еще 2,5 литра», - ділиться своїми секретами тренер.
При цьому, за її словами, перший прийом їжі - сніданок - повинен бути щільним. «Ведь это — основной мой заряд энергии. Обед немного меньше, а ужин совсем легкий. Между основными приемами пищи есть перекусы, если хватает времени», - говорить тренер.
В якості перекусів вона їсть те, що насичує організм і дає можливість працювати далі - смузі, йогурт з огірком, сухофрукти.
При цьому тренер «Зважених та щасливих» стверджує, що абсолютно перестала отримувати задоволення від солодкого, яке їсть дуже рідко - відвикла. Причиною тому стала операція, після якої медики прописали їй сувору дієту, з якої виключалося солодке. «Мне больше хочется фруктов. Чем больше ты ешь фруктов, тем меньше хочется сладкого, ведь они дают энергию и обогащают организм гормоном счастья», - запевняє Марина Боржемска-Узєлкова.
Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...