"Зважена і щастива": Тренер відомого шоу розповіла про своє харчування

Щільний сніданок, менший за обсягом обід, зовсім легку вечерю. Між основними прийомами їжі - насичуючі організм перекушування.

Така система харчування одного з тренерів шоу «Зважені та щасливі» Марини Боржемскої-Узєлкової, передають Патріоти України.
«Ем три раза в день. Утро начинаю со стакана воды с лимоном, в течение дня выпиваю еще 2,5 литра», - ділиться своїми секретами тренер.
При цьому, за її словами, перший прийом їжі - сніданок - повинен бути щільним. «Ведь это — основной мой заряд энергии. Обед немного меньше, а ужин совсем легкий. Между основными приемами пищи есть перекусы, если хватает времени», - говорить тренер.
В якості перекусів вона їсть те, що насичує організм і дає можливість працювати далі - смузі, йогурт з огірком, сухофрукти.
При цьому тренер «Зважених та щасливих» стверджує, що абсолютно перестала отримувати задоволення від солодкого, яке їсть дуже рідко - відвикла. Причиною тому стала операція, після якої медики прописали їй сувору дієту, з якої виключалося солодке. «Мне больше хочется фруктов. Чем больше ты ешь фруктов, тем меньше хочется сладкого, ведь они дают энергию и обогащают организм гормоном счастья», - запевняє Марина Боржемска-Узєлкова.
Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...