Звідки гроші? - Гонтарєва купила будинок у Лондоні за 23 млн фунтів (відео)

Яким дивом екс-чиновниця примудрилася заробити на такий будинок, перебуваючи на державній службі, залишається загадкою.

Валерія Гонтарєва

Екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарєва придбала будинок в Лондоні за 23 мільйони фунтів (майже 30 млн. $). Про це повідомив Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко, передають Патріоти України.
При цьому, яким дивом екс-чиновниця примудрилася заробити на такий будинок, перебуваючи на державній службі, залишається загадкою. «Вона купила за 23 мільйони фунтів будинок, знаєте де? В Лондоні. Як може державний службовець отримати і купити собі за 23 мільйони фунтів?», - заявив Наливайченко.
Він додав також, що для того, щоб запобігти корупції, необхідно впроваджувати прозорі конкурси на посади держслужбовців. При цьому ті, що пройшли конкурсний відбір, повинні представляти поквартальний план дій, за невиконання якого має бути звільнення, вважає Наливайченко. Як приклад успішної країни політик призводить Японію, в якій влада оновлюється, за його словами, дуже часто.
При цьому, на думку Наливайченка, економіка України впала в прірву і ніхто за це так і не відповів. «У нас 4 рік не просто падіння економічне, а прірва економічна. Це уряд Гройсмана - не просто 2 роки падіння, а прірва. Зростання тарифів і люди не знають як виживати. Я вже не кажу про торговий баланс, я вже не кажу про курс гривні, який вдарив по кожному українцеві. Я вже не кажу про те, що фінансову систему знищили і закрили банки, знищивши ВВП країни майже в половину. І за це хтось відповів? Ніхто. А повинні відповідати і розуміти, що відповідальність при владі - це не просто слова, це законом встановлена норма», - заявив політик.
Джерело: ZIK
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...