Звірі, а не люди! - На Кіровоградщині біля лікарні у коробці знайшли понівечене немовля (фото)

Скільки на світі світла, стільки й тіні, скільки добра та людяності, стільки ж не людства та жорстокості.

На території акушерського відділення Первомайської центральної міської лікарні, на Миколаївщині, невідома особа в картонній коробці залишила новонародженого хлопчика. Про це у ФБ повідомляє Управління у справах дітей Первомайської міської ради, передають Патріоти України.
Скільки на світі світла, стільки й тіні, скільки добра та людяності, стільки ж не людства та жорстокості. Надзвичайно прикро, коли пітьма людської жорстокості та невігластва торкається беззахисних крихіток, маленьких янголят. Прикро, коли в часи суцільного прогресу, показної набожності, суспільство нового тисячоліття здатне на вчинки, що є рідкістю навіть в тваринному світі, та не має спроможності протистояти агресії, часто виступаючи лише спостерігачами.
Близько 22.00 год. 14.09.2018 р. на території акушерського відділення Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні невідома особа в картонній коробці залишила новонародженого хлопчика. Впевнені, що радості медичного персоналу, в руки якого, немов найцінніший подарунок напередодні дня рідного міста, потрапила дитина, не було меж, однак майже миттєво вона перетворилася на суцільний відчай та глибокий сум.
При ретельному огляді на малесенькому тільці малечі було виявлено численні садни, синці, подряпини, згодом встановлено діагноз закрита черепно-мозкова травма, внаслідок чого малюк потребував невідкладної медичної допомоги. Завдяки високому професіоналізму медичних працівників, дитина була оперативно доставлена в реанімаційно-анестезіологічне відділення місцевої лікарні, де малюкові була надана необхідна допомога. Наступного дня 15.09.2018 р. маленький Богданчик, саме таке ім’я отримала дитина при хрещенні, вирушив до Миколаївської обласної дитячої лікарні, де на даний момент продовжується його лікування.
На даний момент проведена державна реєстрація народження дитини, відкрите кримінальне провадження відповідно до ч. 2 ст. 135 КК України.
Молимося разом за здоров’я, та якнайшвидше одужання чудового хлопчика, маленького бійця, що не здався на поталу жорстокості найрідніших!


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...