Звіряче вбивство журналістки у Болгарії: Стало відомо про затримання підозрюваного

На ранок 10 жовтня запланована прес-конференція прем'єра Болгарії Бойко Борисова, де він повинен розповісти подробиці арешту.

Вікторія Марінова

У Німеччині затримали нового підозрюваного у вбивстві болгарської журналістки Вікторії Марінової. Про це повідомляє телеканал Nova із посиланням на джерела, передають Патріоти України.

За даними телеканалу, його знайшли по ДНК, яке на 100% співпало зі зразками, виявленими на речових доказах. Мешканці болгарського міста Русе розповіли, що впізнали затриманого. Ним виявився хлопець 1997 року народження. Поліція міста затримала його дружину й тітку.

Телеканал bTV також повідомляє, що у справі про вбивство журналістки є новий затриманий, який втік за кордон. За даними порталу, у його будинку знайшли телефон Марінової.

На ранок 10 жовтня запланована прес-конференція прем'єр-міністра Болгарії Бойко Борисова, де він повинен розповісти подробиці арешту.

Нагадаємо, 6 жовтня в місті Русе в Болгарії вбили 30-річну журналістку Вікторію Марінову. Її побили, зґвалтували й задушили. Під час останнього випуску програми, яку вела Марінова, вона представила двох журналістів, які розслідують можливі випадки корупції, до яких були залучені кошти Євросоюзу. Ведуча сказала, що її програма проведе аналогічні розслідування. Слідство розглядає кілька версій вбивства Марінової. Мова йде про випадковий напад і про вбивство, що пов'язане з її роботою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...