"Атака звіра": Жінка з дитиною постраждали від нападу великої собаки (відео)

Рятувати жінку і дитину від собаки кинулися перехожі. Але у них все-таки залишилися численні порізи і сліди від укусів.

Дарій з нянею Тетяною гуляли по набережній, коли раптом з кущів, до них вибігла німецька вівчарка без намордника, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Дитину жінка одразу взяла на руки, але пес почав нападати та кусати малюка за ноги. У цей час господар тварини, з розповідей няні, стояв та просто спостерігав.

Рятувати жінку й дитину від собаки кинулися перехожі. Але у них все таки залишилися числені порізи і сліди від укусів. За словами лікаря, при огляді у дитини зафіксовано множинні зсадини від укусів на обох ногах. Без травм не обійшлась і жінка - у неї величезний синець і порізи від зубів.

Тетяна розповідає, що спочатку їй вдалось відбитися від собаки і потихеньку жінка почала відходити, аж раптом собака знов кинулася до них. На порятунок Тетяні і дитині прийшли рибалки, коли побачили намагання жінки захистити хлопчика від собаки.

Андрій прибіг на допомогу перший. "Відбили собаку, потім "чемно" поговорили з її власником. Він тримав собаку, але вона агресивна, не реагувала на його команди, а сам хлопець не розумів що трапилося", - каже Андрій.

Власник собаки 20-річний Дмитро своєї провини не визнає. Вівчарку він тримає у квартирі у клітці метр на метр, щоб та не псувала майно.

Олександра Зварич, мама малюка, написала заяву в поліцію на власника собаки. Йому загрожує штраф в 51 грн. Але мама дитини не збирається зупинятися і хоче домогтися максимального покарання для власника собаки.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...