"Звірства карателів хунти": На Донбасі все ще вірять у "кровожерливість" українців

Багато жителів Донбасу продовжують вірити в міфи про Нацгвардію, які їм надають терористи.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла мешканка міста Гірник Донецької області Інна Долгушина, передають Патріоти України.

Вона навела приклад історії з пошуком зниклої 6-річної дівчинки - Аліни Васютіної (наразі дівчинка, на жаль, знайдена мертвою - ред.).

"Коли до пошуків зниклої минулого тижня шестирічної дівчинки підключилася Нацгвардія, я вирішила, що ось він момент істини! Зараз місцеві побачать, що це не чорти з рогами, а звичайні люди, які теж співпереживають і готові допомогти. Подивляться, як вони, разом із поліцією, прочісують всі навколишні посадки, яри, поля і зроблять адекватні висновки. Ага. Щас... - Це все спеціально підлаштували, щоб місто перетворити на військову базу. - Басурін по телевізору сказав, що в Гірнику нацики шукають дезертирів зі ЗСУ", - розповіла Долгушина.

"Убийтесь об стіну, будь ласка, разом зі своїм Басуріним! Шестирічна дитина тиждень невідомо де... Не-а. Вивсібрешете! Дівчинка - привід! Гірник захопили! (С) Четвертий рік війна, а їх все Нацгвардія захоплює, і не захопить ніяк. Сюр", - наголосила вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...