Зворушливе весілля зіграли в Києві боєць АТО і волонтерка (відео)

Український військовий Іван Тидір і його наречена волонтерка Вікторія Самойленко взяли шлюб у Києві за експрес-програмою від Мін'юсту.

Для того, щоб розписатися, боєць навіть втік зі шпиталю в Ужгороді, - передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Штамп у паспорті вони отримали за день, а в музеї під відкритим небом "Пирогово" для молодят влаштували справжнє українське весілля - одночасно там розписали три пари.

Вікторія зізналася, що узаконити стосунки ніяк не наважувалася, бо знайомі вони всього два місяці, але Іван уже не раз наполягав одружитися.

На весіллі були присутні вже дорослі сини Вікторії - для них все це дуже раптово. "Швидко все сталося. Ну, і наречений трохи мій ровесник майже, але я дуже радий за неї, якщо вона буде щаслива", - говорить один із синів.

В "Пирогово" етнографи молодят відразу переодягли в автентичний одяг - сорочки, яким більше ста років. Організувати свято допомогли фольклорні колективи, а родичі і батьки молодят за дійством спостерігали з боку.

Історія знайомства молодят дивує ще більше, ніж їхнє експрес-весілля. Вікторія каже, що Іван підкорив її своєю мужністю. Хоча він і молодший за неї на 15 років, знає, як догодити жінці.

"Справжній чоловік на руках носить, борщ готує, любить - що ще треба жінці", - говорить вона.

Пара познайомилася в соцмережі, Іван писав - Вікторія не відповідала, але одного разу жінка сильно захворіла, а він взяв та й приїхав до неї у Кривий Ріг.

"Я на вокзал - а квитків немає. Автобусів - нічого немає. Що робити, як їхати?" - каже він про складнощі в дорозі.

"Я була в шоці, я і до цього дня в шоці... Любов така і буває, як із неба падає", - говорить жінка.

Іван і Вікторія вже будують плани на майбутнє. Івана хоча і чекає служба, але перш за все він мріє про доньку.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...