Звички, яких важко позбутись: Запис з прихованої камери, як нетривіально обідає нардеп Антон Геращенко (відео)

У мережі з'явилося відео, як наближений до глави МВС нардеп Антон Геращенко ("Народний фронт") після трапези в ресторані вилизує залишки їжі з тарілки язиком.
Антон Геращенко

Кумедне відео опублікував в Facebook колишній заступник голови АП, а нині юрист Андрій Портнов, передають Патріоти України.

"Встановив оперативний контроль над депутатами Народного Фронту. У першій половині дня начебто нічого не вкрали - були зайняті вишуканою стравою", - підписав відео Портнов.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...