Звинувачуваний ГПУ у корупції нардеп загубив орден від Порошенка

Герой кількох політичних скандалів знов втрапив у халепу.

Дейдей був нагороджений як координатор батальйону "Київ-1"

Народний депутат Євген Дейдей загубив орден "За мужність" ІІІ ступеня, яким його нагородив президент Петро Порошенко. Інформація про втрату опублікована в розділі оголошень урядового видання "Урядовий кур'єр", передають Патріоти України.

"Вважати втраченим орден "За мужність" ІІІ ступеня разом із орденською книжечкою, яким був нагороджений Дейдей Євген Сергійович", - ідеться в оголошенні.

Нардеп був нагороджений указом Порошенка від 3 серпня 2014 року. Тоді він був координатором батальйону патрульної служби міліції спеціального призначення "Київ-1".

Євген Дейдей зайшов у Верховну Раду як член "Народного фронту". Влітку цього року він вступив до лав Радикальної партії Олега Ляшка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...