Є спільне бачення: Гриценко закликав "Самопоміч" до об'єднання

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко публічно звернувся до лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового про об'єднання.

Анатолій Гриценко

Про це він заявив в ефірі одного із українських телеканалів, передають Патріоти України.

"Ми приречені на те, щоб об'єднатись. Це єдиний правильний крок. Я запрошую, аби ми стали на одну платформу", - сказав Гриценко.

Він також додав, що отримав мандат на проведення переговорів із "Самопоміччю" ще 16 місяців тому. За його словами у двох політичних сил є спільне бачення, як рухатися вперед: "Я точно знаю із багатьох розмов з Андрієм Івановичем, із іншими представниками "Самопомочі", що у нас спільний біль за те, що відбувається в країні".

Нагадаємо, у травні до "Громадянської позиції" приєдналась політична сила "Альтернатива". Також партії "Народний контроль" Дмитра Добродомова та "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка створюють спільну політичну платформу "Народна довіра".

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...