$26 млн за рік: Найбільш успішним відеоблогером на YouTube став 8-річний хлопчик (відео)

Райан очолює рейтинг Forbes вже другий рік поспіль.

У 2019 YouTube-блогером з найвищим доходом став 8-річний Райан Каджи, ведучий каналу Світ Райана (Ryan's World), передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У 2019 хлопчик заробив $ 26 млн.

Райан очолює рейтинг Forbes вже другий рік поспіль. У 2018 році його канал і продюсерська компанія Sunlight Entertainment приносили прибуток близько $ 22 млн. За останні 12 місяців дохід Райана був майже в два рази вище, ніж у PewDiePie - найпопулярнішого за кількістю підписників відеоблогера на YouTube. PewDiePie, що займає в рейтингу 2019 роки 7 місце, оголосив, що в 2020 році бере перерву і припиняє роботу.

Продюсерською компанією Райана Каджи керують його батьки, Лоан і Шион. У неї входить 9 каналів на YouTube: Світ Райана, Світ Райана іспанською мовою, Світ Райана японською мовою, EK Doodles, Сімейний огляд Райана, Vtubers, Combo Panda, Gus the Gummy Gator і The Studio Space. На сьогоднішній день відео хлопчика отримали понад 41 мільярди переглядів і зібрали понад 31 мільйони підписників. Маленька зірка і його сім'я живуть в Техасі.
Канал Ryan's World, в якому хлопчик розпаковував іграшки, був запущений в 2015 році. З тих пір він незмінно входить до числа найпопулярніших на YouTube.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...