10-річний хлопчик, якого батько посадив за кермо, загинув у ДТП

30-річний пасажир ВАЗу, батько загиблого, та водій Opel із тілесними ушкодженнями доставлені до медичного закладу...

11 червня приблизно о 09:00 в Миколаївській області на автодорозі «Ольшанське-Миколаїв» поблизу смт. Ольшанське Миколаївського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів в результаті якої загинув 10-річний хлопчик, який перебував за кермом одного з них. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передають Патріоти України.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася за участі автомобілів Opel та ВАЗ-2105, за кермом якого перебував малолітній місцевий мешканець. Внаслідок зіткнення транспортних засобів 10-річний хлопчик загинув на місці події, 30-річний пасажир ВАЗу, батько загиблого, та водій Opel із тілесними ушкодженнями доставлені до медичного закладу", - йдеться у повідомленні.

На місці події продовжують працювати слідчі Слідчого управління ГУ НП в Миколаївській області, співробітники сектору реагування патрульної поліції та рятувальники. Відомості про ДТП внесені до ЄРДР за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Встановлюються обставини автоаварії, тривають першочергові слідчі заходи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...