100-річне подружжя майже не бачиться: Королева Єлизавета II та її чоловік принц Філіп більше не будуть жити разом

З "медового місяця" найстаршого монаршого подружжя світу минуло 73 роки.

Королева Великобританії Єлизавета II та її чоловік принц Філіп роз'їхалися і тепер будуть жити в різних замках. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України.

До слова, весь карантин подружжя провело разом в Віндзорському замку. А літо монарша пара провела в шотландському замку Балморал, періодично приймаючи в ньому членів сім'ї, після чого Єлизавета II і принц Філіп переїхали звідти в Сандрингемський палац в графстві Норфолк.

Днями королева повернулася до Віндзорського замку, який, на якийсь час, стане головною локацією королівського двору Великобританії, так як саме цей замок вважається найбільш безпечним для Її величності, в порівнянні з Букінгемським палацом - основною резиденцією королеви Великобританії. Крім того, офіційні заходи в палаці з її участю були скасовані.

Принц Філіп, в свою чергу, залишився в Сандрінгемі. Ще в 2017 році герцог Единбурзький склав свої королівські повноваження і вийшов «у відставку» за станом здоров'я. Більшу частину свого часу герцог проводить в котеджі Wood Farm, розташованому на території Сандрінгемского палацу в Норфолку. З дружиною-монархом, яка продовжує виконувати свої обов'язки королеви Великобританії, він бачився досить рідко в останні роки.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...