100-тисячну винагороду за поміч у пошуку підривників банкоматів пообіцяли у Харкові

Банки збідніли на значно більші суми, тому хочуть зупинити серію вибухів.

У Харкові пообіцяли виплатити 100 тисяч гривень тому, хто допоможе впіймати злочинців – підривників банкоматів у місті та області. Таку премію встановила одна із постраждалих фінустанов, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Одразу два вибухи стались на Харківщині. Один - у приміщенні ліцею залізничного транспорту у Люботині. Потужний вибух зруйнував вхід, постраждалих немає, самі грабіжники успішно втекли. Майже в той самий час підривники знищили банкомат у Харкові, розташований на вході до відділення фінустанови. Забрали усю готівку - точну кількість у поліції поки не повідомляють, та й грабіжників ще не затримали.

"Ще невідомо, скільки ми там втратили. Щодо збитків, які банк поніс – це сотні тисяч гривень однозначно", - зізнався речник харківського офісу банку Олег Калашніков.

У поліції кажуть, що останні вибухи – справа рук організованої групи. "Немає сумніву, що може бути якийсь один організатор в обох груп, таке може бути", - переконаний керівник управління обласного управління Валерій Сокуренко. "Я прокинулася сама, подивилася на телефон – пів на третю ночі. Лежу – і раптом ось цей вибух. Сильний вибух! У мене була думка, що десь вибухнув газ. Я спочатку подумала, що в нас у будинку", - розповіла свідок на ім’я Алла.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...