12 нових заражених COVID-19 виявили у гуртожитку на Київщині (відео)

Нацгвардія забезпечує карантинні заходи під час спалаху коронавірусу у Вишневому.

У середу, 22 квітня, у гуртожитку міста Вишневе Київської області, де зафіксували спалах коронавірусу COVID-19, захворювання виявили ще у 12 осіб, шестеро з яких – діти. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів заступник міського голови Георгій Майсурадзе, передають Патріоти України.

За його словами, 23 квітня запланована перевірка ще 12 кімнат. Їх жителі з якихось причин 21 квітня під час обходу не дали про себе знати. "Приблизно 10 хвилин (Близько 18:50. – ред.) тому ми отримали першу інформацію. З 80 тестів оброблено 32, з них, на жаль, 12 – позитивні. З цих 12 – шість дорослих і шість дітей. Ми чекаємо до кінця дня наступних результатів", – заявив він.

Майсурадзе запевнив, що влада сформувала гуманітарну допомогу людям, які залишилися на карантині в гуртожитку. "Це гуманітарна допомога з боку бізнесу міста, міської ради. Зараз ми організовано здійснюємо передачу по поверхах. Є у нас певний запас, ми до кінця дня сьогодні завершимо цей процес. Також ми готуємо процес забезпечення питною водою. Паралельно йде процес забезпечення дезінфікуючими засобами", – наголосив він.

Також пресслужба МВС на своєму сайті написала, що військові Національної гвардії України спільно з підрозділами Національної поліції почали забезпечувати карантинні заходи та охороняти громадський порядок поблизу гуртожитку.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...