12.02.2021: Що потрібно зробити в дзеркальну дату, щоб змінити життя на краще

Цей день вважають несприятливим для шлюбу і медичних втручань – через підвищену ймовірність ускладнень. Він також несприятливий для початку подорожей, масових зборів.

12 лютого 2021 року настане особлива дата. 12.02.2012 – це дзеркальне число, що читається однаково в обидва боки. Це також початок Нового року за китайським місячним календарем. Тому з погляду астрології та нумерології, дата має особливі властивості. Про це розповіла майстриня фен-шуй Вікторія Хілініч, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Цей день вважають несприятливим для шлюбу і медичних втручань – через підвищену ймовірність ускладнень. Він також несприятливий для початку подорожей, масових зборів. Продовжується ретроградний Меркурій, тому купівля транспорту і комп’ютерних засобів теж може бути ускладнена поломками. Можуть статися природні катаклізми.

"Але цей день чудовий для оновлення. Такого, як зміна кольору і форми зачіски, якщо ви хочете, щоб вона трималася довго, а також початку дієти, якщо ви хочете прогресу. А також – позбавлення шкідливих звичок", – додала Хілініч.

Подаруйте те, що вам не потрібно, тому, хто бажає цього.

12 лютого стане днем, коли деякі стосунки розпадуться назавжди. Є можливість розпрощатись із чимось не актуальним і нежиттєздатним назавжди.

За місячним календарем, у ніч з 11 на 12 лютого відбувається важлива зміна. Це перший день першого місячного місяця у новому році. Саме в цей час уся східна частина планети готує ритуал зустрічі багатства, процвітання. Бо вважається, що він несе найбільший за весь рік імпульс для оновлення і припливу позитивних життєвих сил.

12 лютого – дуже цікавий день із точки зору нумерології, як східної так і західної. У фен-шуй дата 12.02.2021 містить багато двійок, які пов’язані із хворобами і затримками, що були актуальні увесь минулий рік. Але разом з одиницями це створює новий початок для можливостей у лікуванні й оздоровленні після наслідків 2020 року.

Крім того, заміжня жінка може почати заявляти про свої права і диктувати власні умови чоловікові.

У західній нумерології акцентується виклик навчитися бути більш незалежними, постояти за себе, обстояти свої права і точку зору. Необхідно через дію спробувати нове, знайти у собі силу волі й укріпити її. Бути більш твердим і довіряти самому собі.

Корисним буде бажання робити свою справу так, щоб не залежати від інших. Але цей імпульс одиниць можна просунути лише шляхом через двійку і нуль: обнуління старого і необхідність стати готовими до кооперацій і компромісів, уважно реагуючи на емоційне підґрунтя і підвалини ситуацій.

"Підсумовуючи числа цієї дати, у нас з’являється дев’ятка, яка свідчить про те, що той, хто слідує за вищою моральною метою і не боїться поділитися з іншими тим, що для нього цінне, від усього серця, у цей день досягне найбільших результатів", – зазначила майстриня фен-шуй.

21.02.2021 ви будете відчувати ентузіазм і бажання позбутися травмуючих обставин, але уникайте надмірності в діях. Особливо, якщо захищаєте себе чи інших. Прибуток можливий через правильне та об’єктивне висвітлення інформації про те, що ви робите і хочете. Треба діяти розважливо з друзями, сім’єю та колективом. Не варто поводитися зухвало щодо натовпу людей, бо біла ворона може перетворитися на цапа-відбувайла. Чутливих людей чекає відкриття нових поглядів на світ, вони зрозуміють необхідність більш відповідально і незалежно ставитись до подій власного життя.

Метал Інь, який керує цим днем, може демонструвати холодну непроникність ззовні, але можна буде легко когось образити або образитись самому. Ключ – це дипломатія і пошук єднання, дотримання високих принципів. Тоді активність і бажання контролю дадуть користь. Також може постати питання стосунків: а чи варто бути саме з цією людиною? Корисно у цей день виписати всі "за" та "проти" рішень, які вам важко даються.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...