125 млн доларів військової допомоги отримає Україна від США

Як відзначили в Пентагоні, виділені кошти повинні бути використані для того, щоб поліпшити оперативну сумісність Збройних сил України з НАТО.

У США прийнято рішення про надання Україні 125 млн доларів в якості нового пакета військової допомоги. Про це повідомив на брифінгу в понеділок, 1 березня, прес-секретар Пентагону Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За його словами, цим пакетом допомоги передбачено підготовку, оснащення та інструктаж для того, щоб допомогти Україні "зберегти територіальну цілісність країни, забезпечити охорону її кордонів".

"Сьогодні міністерство оголошує про новий пакет в обсязі $ 125 млн по лінії ініціативи з надання Україні сприяння у сфері безпеки", - заявив він.

Як підкреслив Кірбі, виділені кошти повинні бути використані для того, щоб поліпшити оперативну сумісність Збройних сил України з НАТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...