15-річного українця, побитого в Парижі, починають виводити з коми та сподіваються дізнатися таємницю дивного дзвінка на мобільний

Інцидент стався 15 січня. Невідомі, озброєні битами й металевими палицями, напали на групу студентів в районі Ейфелевої вежі. Втекти вдалося всім, окрім Юрія.

Підліток із України Юрій, який унаслідок побиття групою невідомих у Парижі перебуває в штучній комі, починає повільно з неї виходити. Про це його мати Наталія Крученик-Фаргат розповіла французькій газеті Le Figaro, передають Патріоти України.

«Він повільно починає прокидатися, я бачу, що він дуже схвильований. Лікарі кажуть мені, що це нормально. Він досі інтубований (інтубація — введення трубки в яку-небудь частину тіла з діагностичною або лікувальною метою — ред.) і ще не говорив», — сказала вона.

Наталія розповіла, що лікарі починають пробудження після тижневої коми та шестигодинної операції. Після побиття у хлопця виявили травму голови з декількома серйозними переломами, гематому між мозком і черепом, контузію головного мозку, а також перелом носа, пальця та кілька синців. За її словами, медики дають відносно оптимістичні прогнози.

Після нападу сім'я Юрія почала шукати свідків і розклеїла плакати в районі, де відбувся інцидент. Інформацію, яку вдається дізнатися, рідні передають правоохоронцям. Мати каже, що їм «потрібно багато додаткових деталей» нападу. За її словами, жителі мікрорайону розповіли, що туди часто приїжджають «дуже агресивні банди».

Мати хлопця додала, що він не мав ворогів. Це підтвердили і в школі, де навчається юнак.

«Ми багато говоримо разом, я про свою роботу, він — про своє повсякденне життя в школі… Він ніколи не говорив мені про жоден конфлікт. Але в середу (13 січня — ред.) перед нападом він отримав телефонний дзвінок, який тривав кілька секунд увечері. Ми були здивовані й запитали, хто дзвонить йому так пізно. Він сказав нам, що це дрібниці», — пояснює Наталія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...