15-річну школярку з Одеси викрили в поширенні дитячого порно в соцмережах

Підписниками неповнолітньої були понад 3 тисячі осіб.

В Одесі викрито 15-річну школярку, яка поширювала в соціальних мережах дитячу порнографію. Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, 15-річну школярку викрили співробітники кіберполіції спільно зі слідчими та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, передають Патріоти України.

Встановлено, що в соціальній мережі дівчина створила сторінку з посиланням на Telegram-канал, який вона адмініструвала й де надалі публікувала порнографічні матеріали. При цьому, школярка робила посилання на особисті сторінки людей, зображених на непристойних фото та відео.

Як з'ясували правоохоронці, спочатку Telegram-канал створювався з метою помсти подрузі. «Коли він вже функціонував, зловмисниці почали надходити повідомлення від сторонніх осіб із файлами протиправного (порнографічного - ред.) характеру. Цей контент неповнолітня також поширювала серед користувачів каналу, кількість яких становить близько 3 тисяч осіб», - повідомили в главку.

Зараз роботу Telegram-каналу заблоковано. За місцем проживання одеситки правоохоронці провели обшук, під час якого вилучили мобільний телефон і системний блок до комп'ютера з файлами, що містять ознаки дитячої порнографії.

Вилучене правоохоронці направили на мистецтвознавчу експертизу. Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...