15-річний киянин накинувся з ножем на власних матір і бабусю (відео)

Після скоєного хлопець викликав поліцію і лікарів, а сам вийшов з квартири.

У Києві 15-річний підліток порізав ножем матір і бабусю через сімейний конфлікт, передають Патріоти України з посиланням на відділ комунікації Поліції Києва.
У поліцію про подію повідомив сам хлопець. Він розповів, що в квартирі на бульварі Дружби Народів він ножем ударив свою матір і бабусю. Повідомляється, що хлопця затримали, а обох жінок госпіталізували з численними пораненнями голови і тіла. Зараз їх стан стабільний, їм надається необхідна медична допомога.
Виявилося, що між підлітком і матір'ю виник конфлікт, в ході якого він схопився за ніж. Спочатку він вдарив ним матір, а потім накинувся і на бабусю. Після скоєного він викликав поліцію і лікарів, а сам вийшов з квартири.
15-річного хлопця затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.
При цьому в поліції уточнили, що подія трапилася в благополучній родині, яка на обліку служби сім'ї у справах дітей не знаходиться. Сам підліток характеризується позитивно і в поле зору правоохоронців до цього випадку не потрапляв.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...