15 років на сцені: Як змінювалася Настя Каменських (фото, відео)

Артистка змінила не лише репертуар, а й стиль та зовнішній вигляд.

Українська співачка Настя Каменських підкорює український шоубізнес уже понад 15 років. Популярність артистки з кожним роком набирає обертів. Так, зірка заявила про себе за кордоном – від Мексики до Індії. За цей час виконавиця змінила не лише репертуар, а й свій стиль та зовнішній вигляд, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.2004-го майбутня зірка взяла участь та здобула гран-прі на "Чорноморських іграх". А за рік Настя виборола нагороду в Лондоні на UBN Awards в номінації "Відкриття року".

Пік популярності зірки припав, коли виконавиця стала частиною легендарного дуету "Потап і Настя". Тоді артистка припала до душі фанам своєю сексуальністю та фірмовим кучерявим волоссям. Виконавиця обожнювала екстраміні та вбрання з глибоким декольте.

Каменських полюбляла еротичні знімання для чоловічих глянців, демонструючи апетитні форми.Зірка завжди була не проти проекспериментувати зі своїм образом. Так, Настя змінювала зачіски та укладання, могла вийти на сцену із мегаяскравим мейком або ж лише легко підкресливши натуральну красу, майже без косметики.

Зазнавала змін і фігура артистки. Так, 2013 року Каменських ошелешила пишними формами. Подейкували, що співачка завагітніла.Тоді тіло знаменитості обговорювали звідусіль. Настя рішуче вирішила зайнятися спортом та перейти на правильне харчування. Вже згодом зірка приголомшила чудовими результати схуднення.2017-го Потап і Настя оголосили, що ставлять гурт на паузу. Артисти розпочали сольну кар’єру. Так, Потап почав виступати під псевдонімом ПТП, а Настя – NK. У першому кліпі на пісню "Это моя ночь" зірка постала у зовсім іншому образі – колумбійської красуні із прямим волоссям та чубчиком.Її фігурі може позаздрити будь-яка красуня. Артистка продовжує займатися спортом, завела свій блог та ділиться порадами з юзерами. Каменських надає перевагу елегантному та сексуальному одягу, який підкреслює її тіло та красу. Зірка не проти проекспериментувати задля знімань кліпів, втім, в житті Настя носить натуральні локони та використовує мінімум мейку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...