1500 грн..: Столична нейрохірургиня показала свою зарплату і звернулася до влади

Марина Гаврилишина

Київська нейрохірургиня Марина Гаврилишина заявила, що отримала за квітень нібито 1500 гривень зарплати. У Facebook жінка висловила своє обурення, назвавши такі гроші "насмішкою і знущанням з лікарів, які навчаються 9 років", передають Патріоти України.

Вона також написала, що держава обіцяла "підвищити медикам зарплати і додаткові виплати по 6 тисяч".

"Надати повноцінний захист від коронавірусу (костюми, маски, окуляри тощо), возити лікарів на роботу і з роботи, навіть на таксі! Де це все? Навіщо ця брехня?" – написала Гаврилишина.

"Нейрохірурги – боги медицини в усьому світі, лікарі номер один. А в Україні ми хто? Люди навіть без освіти заробляють в 10 разів більше! А я ті кошти, які внесла за вищу освіту, буду до пенсії повертати такою зарплатою", – сказала вона.

Жінка додала, що з таким ставленням в Україні скоро не буде нормальних лікарів.

"Не спимо, не їмо, в туалет немає часу сходити! Цілодобові чергування на ногах! І ось як нашу працю оцінює держава", – написала вона.

Зарплата 1500 грн - скріншот виписки з банку

Facebook Гаврилишиної


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...