19-річного грузинського футболіста знайдено мертвим: Що сталося (фото)

Тіло футболіста виявили в річці Арагві.

Водолази після чотирьох днів пошуків знайшли в річці Арагві тіло 19-річного грузинського футболіста Георгія Шакарашвілі, передають Патріоти України.

До пошукової операції були залучені 70 рятувальників, сім човнів і два спеціальних катера. Для полегшення пошуків було прийнято рішення відкрити греблю однієї ГЕС і закрити греблю інший, що призвело до падіння рівня води в річці, повідомила служба з управління надзвичайними ситуаціями Грузії в Facebook.
За інформацією newsgeorgia.ge, Шакарашвілі, який виступав на позиції захисника за другу команду клубу «Сабуртало», разом з друзями 19 червня поїхав у містечко Мцхета на день народження знайомої дівчини. Через деякий час між групами молодих людей з Тбілісі виник конфлікт. Георгій з приятелем постаралися розняти чоловіків, після чого один з незадоволених розкладом сил подзвонив своїм друзям в столицю і покликав їх на підмогу.
Коли 19-річний футболіст з друзями вирішили повернутися в Тбілісі і вийшли на автобан, щоб зловити таксі, на дорозі зупинилася машина (за іншою версією - дві), з якої вийшла викликана група підтримки. Зав'язалася бійка. Одного хлопця силоміць посадили в машину, а Георгій і два його приятеля спробували втекти під міст. З тих пір футболіста ніхто не бачив.Слідство вивчає записи тієї ночі з відеокамер, встановлених уздовж автобана. У поліції тривають допити осіб, яких вдалося ідентифікувати по записах. Вилучена одна з машин.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...